Osebna asistenca in pomoč invalidnim osebam

Masaže

Masaže na vrhunskem masažnem stolu Elite 700

Za trenutek boste pomislili, da sedite v plovilu, ki je namenjeno v vesolje. Tokratna oblika in design masažnega stola Elite 700 resnično spominjata na popolno dovršenost izdelka, ki ga kupujete. Že ob pogledu nanj obnemite, kaj šele, ko se pričnete masirati.

Masažni stol “naslednje” generacije Elite 700 je resnično zadnja in najnovejša generacija masažnega stola, ki temelji na programiranju masaže po vaši meri s pomočjo napredne tehnologije in razvoja robotike.

Od svojih predhodnikov se razlikuje predvsem v načinu masaže in glasovnem upravljanju. Ja, prav ste razumeli. Samo povejte katero in kakšno masažo želite in masažni stol bo pričel z masiranjem.

ZELO POMEMBNO! Medtem, ko maser med masažo izvaja samo eno tehniko masaže, vam masažni stol ELITE 700 ponuja sinhrono MULTIDIMENZIONALNO MASAŽO celotnega telesa naenkrat, od vrata do podplata! In to je tisti VAUUUU UČINEK, ki ga masažni stoli zmorejo. Popolna sprostitev celotnega telesa, udov, kosti in mišic v tem trenutku! NAENKRAT!

Predno nadaljujete z branjem opisa naj omenimo, da napisano ni nič v primerjavi z občutkom, ki ga doživite ob masaži na masažnem stolu. Opis je le 5% realnosti, zato ves čas branja imejte v mislih vabilo na 10 minutni brezplačni preizkus ob prvem obisku, kjer lahko masažni stol Elite 700 preizkusite na lastni koži! 

Masažni stol Elite 700 je zasnovan za različne ljudi. Izvirnih osem avtomatskih masažnih programov z individualno nastavitvijo funkcij ustreza zahtevam različnih ljudi:

 • MASAŽA ZA TIP LJUDI, KI SO NENEHNO V NAGLICI
  Inteligentni 3D masažni sistem kombinira profesionalne masažne tehnike, da zagotovi multidimenzionalno in vsestransko masažo ter popolnoma sprosti vaše utrujeno telo po trdem delu tistega dne. Ta vrsta masaže sprosti telo in duha. Prevetri misli s tem, ko požene kri po žilah in omehča mišice, ki so v krču zaradi naglice, stresa v katerem živite oziroma delate.
 • PROGRAM MASAŽE ZA VRAT IN RAMENA
  Če je vaše delo sedeče ali, če vas je doletela obraba oziroma poškodba v zgornjem delu hrbtenice zaradi vedno se ponavljajočih gibov, je ta masažna tehnika odlična izbira. Tehnika je zasnovana tako, da temeljito masira v predelu vratu, predvsem pa lopatic. Neverjeten občutek!
 • PROGRAM ZA SPROSTITEV
  Z izbiro tega programa boste občutili gnetenje v pravem pomenu besede. Kot bi vas masirale prave roke. Masaža z različnimi pritiski na mišice in gnetenje prebudijo tako vaše mišice kot vaš duh. Najlažje to opišemo kot VESELO DOŽIVETJE.
 • PROGRAM NIHANJE – nihanje lumbalnega/kolčnega predela
  Povdarek masaže se dogaja na spodnjem, kolčnem predelu telesa in temelji na PRITISKU ZRAČNIH BLAZIN ter nihanjem. Kot “preso terapija”, ki poživi limfni sistem ter mehansko zibanje bokov sem ter tja, kar povzroči občutek lahkotnosti v predelu trtice in križnih vretenc, zadnjice in bokov.
 • PROGRAM HRBET IN PAS
  Namenjem tistim, ki imajo bolečine v križu, išias in obrabo vretenc v lumbalnem delu hrbtenice. Tehnika masaže je zasnovana tako, da masira in pritisne tam kjer NAJBOLJ PAŠE! Msažni stol zaradi napredne tehnologije osvoji še tako skrit predel bolečine. Dogaja se pritisk na tako imenovane GUA SHA TOČKE. Ta izbrani program spodnji del hrbtenice tudi razteza, kar občutite kot lahkotnost.
 • AVTOMATSKI PROGRAM POPOLNEGA ZRAČNEGA PRITISKA & MEHANSKE MASAŽE HRBTA
  To je masaža od vrata do podplata. Vzajemno se dogajata mehanska in zračna masaža kjer 70 zračnih blazin izmenično stiska roke, noge, boke, hrbtenico medtem, ko se vzdolž hrbtenice, od vrata do križa, dogaja mehanska večdimenzionalna masaža in tehnike, ki posnamejo masažo pravega maserja, gnetenje, pritiskanje na shiatcu točke, raztezanje in druge. Ta program se imenuje POPOLN UŽITEK!
 • MASAŽA UDOBJE
  Klasičen tip masaže, ki vam pričara popolnoma realističen občutek mehanske masaže s pritiskom na mišice od glave do nog ter od rok do konic prstov.

Vse omenjene programe in tipe masaž težko opišemo drugače, lahko vam le svetujemo, da MORATE TO MASAŽO DOŽIVETI NA LASTNI KOŽI OZIROMA MIŠICAH!

Masažni stol Elite 700 odlikujejo tudi naslednje značilnosti:

 • »SL« OBLIKA ZA PRILAGODITEV KRIVULJI HRBTENICE
  S proučevanjem človeškega telesa se je razvila »Super Long SL« tehnologija, prilagojena ukrivljenosti človeške hrbtenice. Masažna razdalja je 137 cm in poskrbi, da uživate osebno masažo od glave do nog. Pomaga tudi ohranjati »S« krivuljo vaše hrbtenice, jo sprosti in tako zmanjša napetost mišic.
 • NIČELNA GRAVITACIJA – ZERO GRAVITY
  Način ničelne gravitacije pomeni, da noge in torzo zavzemata dvig za 118 stopinj, lokacija stegen in meč je nad srcem. Gravitacija vsakega dela telesa bo enakomerno porazdeljena na masažni stol, tako, da se bo telo enakomerno in popolnoma sprostilo.
 • AVTOMATIČNO ZAZNAVANJE NOG
  Stol ima funkcijo dinamičnega zaznavanja. Ko se dvigne ali spusti do pravilnega kota, bo stol dinamično zaznal lego nog in ugotovil najudobnejši položaj za masažo.
 • INTELIGENTNE MEHANIČNE 4D MASAŽNE ROKE
  Inteligentne mehanične masažne roke kontinuirano zbirajo podatke o krivulji hrbta in posnemajo spretnosti profesionalnega maserja, tako da lahko izvajajo multi-dimenzionalno sinhrono masažo. Inteligentne masažne roke posnemajo metode profesionalnega maserja in izvajajo naslednje masažne aktivnosti: gnetenje, stiskanje, pritiskanje, potiskanje, držanje in nihanje. Na ta način lahko mehanične roke učinkovito masirajo cervikalni del hrbtenice, prsni koš in ledvena vretenca. Ta metoda poskrbi, da lahko hrbet prenese intenzivno masažo in vam lahko za razliko od profesionalnega maserja odpravi utrujenost in vam poživi duha.
 • NASTAVITEV 5 NIVOJEV HITROSTI MASAŽE
  Glede na različne masažne potrebe se lahko hitrost masaže izbere med 5 različnimi nivoji. Hitrost poljubno izberete in prilagodite udobnost masaže vašim željam, kar vam bo omogočilo drugačno masažno izkušnjo in izjemno moč, kar bo povzročilo, da se boste dobro počutili.
 • NASTAVITEV 5 NIVOJEV PODROČJA MASAŽE
  Skladno z različnimi tipi telesa se avtomatično zazna krivulja hrbta in položaj ramen; področje masaže se prilagodi skladno z različnimi deli telesa. Ko se masira s tapkanjem in pritiskom prstov, se lahko širina področja masaže poljubno nastavi v rangu 3–21 cm s 5 različnimi nivoji.
 • NASTAVITEV 3 NIVOJEV INTENZIVNOSTI ZRAČNEGA PRITISKA
  Skupno 60 zračnih blazin, nastavimo lahko 3 nivoje intenzivnosti zračnega pritiska, po uporabi katerega se boste počutili sproščenega od ramen do nog.
 • TRIJE SPOMINSKI NAČINI
  Sprogramirajte osebni masažni program glede na vašo obliko telesa in zahteve. Ko boste naslednjič uporabili masažni stol, pritisnite spominski gumb, da boste vstopili v avtomatske shranjene programe in uživali v vaši osebni masaži.
 • PRILAGODITEV RAMEN
  Programirane so tri stopnje nastavitev v območju 14 cm, kar bo zadovoljilo različne potrebe glede na telesno višino.
 • “NIČ PROSTORA” – MASAŽNI STOL ZDRSNE NAVZDOL DO 5CM OD STENE
  V primerjavi s 60 – 80 cm, kolikor potrebujejo običajni masažni stoli, da zdrsnejo do stene, ta stol lahko prihrani 0,5 m2 prostora. Enkratno zasnovan zdrs, ki ga opravimo z enim gumbom, lahko popolnoma odpre masažni stol na razdaljo 5 cm od stene. Drsna razdalja je 22 cm in prihrani veliko prostora, ki ga sicer zavzeme običajni masažni stol.
 • DODATNO VAM NUDIMO ŠE ZVOČNO TERAPIJO
  Če bi tako želeli, vam preko zvočnikov, ki so vgrajeni v masažni stol nudimo tudi možnost zvočne terapije s pomočjo tako imenovanih glasb z “isochronic tones” komponento. Preprosto povedano gre tukaj za pomirjajočo glasbo, ki hkrati vpliva na podzavest osebe preko tihih frekvenčnih tonov. Nekaj bolj znanih teh frekvenc je 528 Hz, 432 Hz, 369 Hz, 963 Hz in še mnogo drugih. Vsak od njih ima točno določen namen in blagodejno vpliva na um osebe katera posluša to glasbo. Imamo široko zbirko teh glasb, ki so namenjene za širok nabor različnih težav, kot so bolečine, stres, utrujenost, lenost, pomanjkanje motivacije, koncentracija, pridobivanje novih idej, počitek, spanje in še nekaj drugih. Zagotovo vam bomo lahko priporočili glasbo, ki bo najbolje primerna za vaše potrebe.
ČasCenaOpomba
10 minut0€Prvi obisk
20 minut12€         10€
30 minut17€         14€
40 minut22€        18€

Masaže potekajo na naslovu: Kidričeva Cesta 66D, 4220 Škofja Loka. Obvezna je predhodna rezervacija!

Izkoristite priložnost in si privoščite vrhunsko masažo na masažnem stolu Elite 700 po trenutni promocijski ceni.